Aktekke Yatılı Bölge Ortaokulu

WEB https://aktekkeybo.meb.k12.tr
Adres : AKTEKKE MAH. MERKEZ ORTA SK. AKTEKKE YATILI BÖLGE ORTAOKULU BLOK NO 58 BAFRA / SAMSUN
VİZYON : Kurumumuz; tüm birimlerinde güven ortamını oluşturmuş, Atatürk İlke ve İnkılâpları ile Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda çağdaş, ilerici, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirip uluslar arası standartlar doğrultusunda eğitim-öğretim vererek öncelikle ülkemizin hızlı bir bütünleşme süreci yaşadığı Avrupa Birliği’ne üye olan ülkelerin önde gelen başarılı eğitim kurumları arasında yer almak.
MİSYON : Eğitimde Sevgiyi Önemsiyoruz Bizler; yenilikçi yönetimimiz ve eğitim-öğretim branşlarında uzmanlaşmış kadromuz ile beraber anasınıfından 8. sınıfa kadar bütünlük taşıyan yeni eğitim programına yer vererek öğrencilerimizin entelektüel ve insanî niteliklerini geliştirerek, Türkiye ve dünya için kendilerine güvenen, ahlâklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi öğrencileri üst öğrenim kurumlarına hazırlayarak iyi birer vatandaş olmaları için varız.
BAŞARILAR : 0

Servis :
Ulaşım : Ulaşım servis- Taksi- 4 Nolu Dolmuş Hattı ile yapılır.
Yerleşim Yeri : Aktekke Mahallesi / Bafra / SAMSUN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Aktekke YBO İlçeye 3 km uzaklığındadır.
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : 2022-2023 Yılı Toplam 9 öğrencimiz 3 Fen Lisesi, 3 Anadolu Lisesi, 2 Anadolu İmam Hatip Lisesi, 1 Çok Programlı Anadolu Lisesi,
Sportif Etkinlikler : Voleybol Turnuvaları- Masa Tenisi-Satranç
Bilimsel Etkinlikler :